Kuinka Luoda Kaupankäynnin Riskienhallintastrategia

Menestyneet kauppiaat ymmärtävät riskienhallinnan tärkeyden. Kun 100 000 dollarin tilistäsi tulee 80 000 dollarin tili tai 1 miljoonan dollarin tililläsi ilmoitetaan 800 000 dollaria, nostojen todellisuus alkaa ja suurin osa, elleivät kaikki meistä, toivovat, että riskin olisi soitettu takaisin nopeammin. Tappioiden leikkaaminen on 100-prosenttisesti sinun hallinnassasi, kun taas voittojen kasvattaminen riippuu osakekurssitoimesta ja monista muista tekijöistä.

Käynnissä olevan kuuman osakkeen tunnistaminen on vasta ensimmäinen osa kaupankäynnin yhtälöä - sinun on myös tiedettävä, mihin se syöttää. Kaikki opetamme strategiat ovat skaalautuvat, joten käydäänkö kauppaa 5 000 dollarin tilillä, 50 000 dollarin tilillä tai 500 000 dollarin tilillä, näitä strategioita voidaan hyödyntää. Ennusteet eivät ole parempia kuin kolikon heittäminen. Tietysti on mahdollista ostaa viikoittainen vaihtoehto ja nähdä, että palkkio heikkenee nopeasti tyhjäksi; jopa melkein arvoton vaihtoehto pitää kauppiaan pelissä ja asiat voivat muuttua nopeasti. Toivomme tähän mennessä, että olet saanut sen poraamaan päähänsi. Sinun pitäisi riskiä vain pienellä prosentilla tilistäsi kauppaa kohden, jotta voit selviytyä menettämistäsi raitoista ja välttää myös tilin suuren käytön.

Jaa mielipiteesi kanssamme ja jätä kommentti alle. Luulet, että ehkä voit oppia lukemaan kaavioita ja tehdä muutamia hyviä kauppoja viikossa. Pidän kauppaa viihdyttävänä ja haastavana ajanvietteenä. Toisaalta, jos et ota tarpeeksi riskiä, ​​pidät kauppiaana sinua kaupankäynnillä tasolla, joka tuottaa merkittävää voittoa. Alla olevassa esimerkissä voittoaste on noin 20% ja elinkeinonharjoittaja ansaitsi silti rahaa! 11 = 2 727 osaketta.

Koska niin paljon kauppoja, on tärkeää, että päiväkauppiaat pitävät kustannukset alhaisina - online-välittäjävertailutyökalumme voi auttaa rajoittamaan vaihtoehtoja. Vastaus vaihtelee kauppiaalta toiseen, mutta kaksi yleisintä virhettä, jonka näen tekemäni, ovat liian suuret tai liian pienet sijaintikoot. Hyvät käytännöt, kun ne on hyväksytty, voivat mennä pitkälle auttaessasi sinua tulemaan paremmaksi elinkeinonharjoittajaksi. Tässä on yksi, jota et näe monissa kaupankäyntikirjoissa: Se on vain nyrkkisääntö. Minulla oli mukava talo, autot ja muut mukavuudet, joita tyylikkäät tulot voisivat tarjota. Kukaan ei halua menettää, mutta häviäminen on osa päiväkauppaa.

Singaporen Yrittäjät Kertovat Meille Kokemuksistaan ​​yrityslainojen Ottamisesta Ja Kuinka Ne Auttoivat Yrityksiä Kasvattamaan Yritystään

Nosta voitot ja kuluta tai sijoita ne tavalla, jonka aina sanoit haluavasi. Kuvittelemme seuraava tilanne, jossa meillä on kuvitteellinen tilikoko 10 000 dollaria. Jatkuva kauppias on yksi suurimmista esteistä, jotka sinun täytyy valloittaa, ja se voidaan tehdä vain heti alusta alkaen, jos suunnittelet riskialtistuksesi. Päätä odotettavien korjausten koosta ja aseta se TSLO: n parametriin.

Äärimmäisen epävakauden tai paniikin aikana kaikkien omaisuuserien arvo voi laskea, koska kauppiaiden tai rahastojen on myytävä mitä tahansa likvidejä kassavarojen keräämiseksi ja/tai lunastusten suorittamiseksi. Älä käytä lainattua rahaa, joka joudut maksamaan takaisin määräajassa. Nämä ovat avainkysymykset, jotka sinun on tutkittava: Säännön noudattaminen tarkoittaa sitä, että et koskaan riski yli yhdellä prosentilla tilin arvosta yhdessä kaupassa. Pääsy nousevaan trendiin on peruskauppaa 101. Tässä oppaassa keskustellaan siitä, miksi riskienhallinta on tärkeää kaupankäyntistrategiallesi, ja tarjoamme osoittimia, jotka pitää mielessä suunnitellessasi CFD-kaupankäyntistrategiaasi.

Niitä tulisi käyttää lopulliseen turvallisuuteen, kun kauppa menee sinua vastaan. Ja että ostaja tai myyjä voi tietyissä tapauksissa olla sinä itse. Nämä henkilöt eivät ole kauppiaita, he ovat pelaajia. Voittoprosentti ei ole niin tärkeä. Toiseksi, kaupankäynti kiinteillä etäisyyksillä ei anna sinun valita kohtuullisia hintatasoja, ja se vie myös kaiken tarvittavan joustavuuden, jonka tarvitset kauppiaana. Menestymisen todennäköisyys on pieni. Molemmilla lähestymistavoilla on etuja.

Avainsanat

Tarkoitus on vähentää tappioita ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi. Määritelmän mukaan jos otat voittoa - jopa osittaista voittoa -, vähennät altistumistasi markkinariskille. PYSÄYTYT TAPPIOJA Stop-tappiot ovat yksi tapa auttaa kaupankäynnin riskien hallinnassa. Forex, hyödykkeet, indeksit, kryptat, etf, mahdolliset mielipiteet, uutiset, tutkimukset, analyysit, hinnat, muut tiedot tai linkit kolmansien osapuolien sivustoille toimitetaan markkinoiden yleisenä kommenttina, eivätkä ne ole sijoitusneuvontaa. Käyttämällä täysin marginaalista tiliä ja olemalla kaupan väärällä puolella, tarvitaan vain pieni siirto, jotta melkein heti lopetetaan se, mikä muuten saattoi olla lupaava kaupankäyntiura. Tämän laskelman tulos on aktiivisen kauppiaan odotettu tuotto, joka mittaa sen sitten muihin mahdollisuuksiin päättää, mitkä varastot käydään kauppaa. THEN, menet ja suoritat potentiaalisia voittajakauppoja. Voit esimerkiksi ostaa OTM-myyntioptioita suojaamaan pitkää positiota markkinoiden romahdukselta.

Hyvin lyhyt johdanto kynttilänjalkakarttoihin, härkälippuihin, eksponentiaalisesti liikkuviin keskiarvoihin jne. Tämä johtuu siitä, että sijaintisi on kalibroitu tekemään tai menettämään lähes yksi prosentti jokaisesta 0 dollarista. Tai joukko muita mahdollisia riskejä hänen liiketoiminnalleen. Tarkoittaako tämä, että voin investoida vain 1% budjetistani kauppaa kohti? Se on toinen varma lippu huonoon taloon. Hyvin lyhyt johdanto kynttilänjalkakarttoihin, härkälippuihin, eksponentiaalisesti liikkuviin keskiarvoihin jne.

Tässä on kymmenen käytännön riskihallinnan sääntöä, jotka opastavat sinua valuuttakaupassa. Kaikki artikkelissa ilmaistut näkemykset, mielipiteet ja suositukset ovat DollarsAndSensen riippumattomia mielipiteitä. Haluaisin kuulla sinusta - mitkä ovat suosikkisi riskienhallintastrategiasi ja mitä haluat oppia seuraavaksi? Viisi vuotta matkalla ylös (portaat), alle yksi. Tämä strategia on yleinen kauppiaille, joiden tilit ovat alle 100 000 dollaria - jotkut jopa nousevat jopa 2%, jos heillä on varaa siihen. Vaikka lapioiden myynti on perinteisesti paras tapa varautua tällaiseen tilanteeseen, viisaiden sijoitusten tekeminen on välttämätöntä, kun sinulla on rahaa.

Miksi E-mini S&P 500 -viikkovaihtoehdot?

Päinvastoin, toisella toimijalla voi olla 75%: n voittoprosentti ja keskimääräiset tappiot ovat neljä kertaa suuremmat kuin heidän keskimääräiset voitonsa. Päivittäisessä aikataulussa toimivien elinkeinonharjoittajien markkinat saattavat kuilua pysäytystappionne suhteen. Joinain päivinä voit jopa käydä kauppaa 100%: n menestyksellä voittajien kanssa kaikilla 6 kaupalla, joita otat. Sinun vaistosi saattaa olla ripustaa sinne - “Olin aivan liian aikaisin”, “Minun on annettava tämä kauppahuone toimimaan”, “Jos ostan lisää täältä, tarvitsen vain pienen pompan palatakseni tasaiseen” jne.. Kauppiaan on päästävä pois, kun hänen riskilimiitit saavutetaan, ja hänen on annettava jokaiselle kaupalle mahdollisuus saavuttaa voittoavoite asetetussa määräajassa.

Jälleen ongelma on se, että ajattelet kuinka monta osaketta sinun on otettava saavuttaaksesi päivittäinen tavoitteesi 1000 dollaria. Olet todennäköisesti kuullut, että jotkut 90–95% ihmisistä, jotka kauppaavat rahaa markkinoilla tai “spekuloivat” markkinoilla, joutuvat pitkällä aikavälillä epäonnistumaan. Johnston keskustelee kuinka moni korkean profiilin hedge-rahastojen hoitaja on tuhonnut sadan miljoonan dollarin sijoitustilit pelkästään siksi, että he eivät suojaa pääomaa kunnolla. Siitä huolimatta, asia on, että tämäntyyppiset päivänsisäiset vaihtelut viikoittain ovat usein toistuvia; elinkeinonharjoittaja voi tulla positioon, jonka riski on 200 dollaria tai vähemmän, toivoen, että voittopotentiaali on 200–600 dollaria. Keskeiset liikkuvat keskiarvot sisältävät 5, 9, 20, 50, 100 ja 200 päivän keskiarvot. Ceteris paribus, mitä suurempi asemasi koko, sitä enemmän seisot häviämässä. Kannustan sinua liittymään live-seminaariin kanssani, jotta voit oppia lisää kaupankäyntistrategioistani. Mikä on kauppareunasi ja mitä sinun pitäisi nähdä kaavioissa ennen kuin vedät liipaisimen kauppaan?

Hyväksy Kaupankäyntistrategia Ja Hallitse Tunteet

Ensimmäinen asia päättää on, kuinka paljon pääomaa käytät kauppaan. (Täältä löydät lisätietoja siitä, kuinka bitcoin toimii.) Mitä se tarkalleen ottaen merkitsee sinulle kauppiaana ja mikä tärkeintä, miten teet sen?

Ja kyllä, tämä on kielteinen näkemys kaupankäynnistä, mutta usko minua, jos et huolehdi riskinhallinnasta, voit päästä alaspäin kierteeseen, joka saa sinut vain yhdistämään ongelman ottamalla yhä enemmän riskejä. Keskity näissä linjoissa aina pääoman säilyttämiseen. Ohitan mielipiteet riippumatta siitä, kuinka älykkäitä ne saattavat kuulostaa joillekin, ja pidän kiinni hinnasta ja liikkuvista keskiarvoista. Päiväkauppiaat tunnustavat epävakaiden markkinoiden kauppaan liittyvän korkean riskitason ja lieventävät näitä riskejä pitämällä positioita hyvin lyhyen ajan. Aiotko riskiä 1% tai 2%, 5%, 10% (10%: lla voit myös antaa sinulle rahaa hyväntekeväisyyteen juuri nyt, koska takaa sinulle, että tilisi kuluu nopeasti). He aloittavat kaupat selvittämättä voittoa ja tappiotavoitteitaan. Kymmenennessä kaupassa, kun sijoitus on laskenut 50 dollaria, tappion sijasta, kouluttamaton elinkeinonharjoittaja ostaa lisää osakkeita halvemmalla alentaakseen kustannuspohjaansa.

Asenna Amazon Giveaway

1, voit olla kannattava kauppias. Marginaalilla käydään kauppaa lainatulla rahalla. Ammattitaitoiset kauppiaat antavat ylösalaisin tapahtuvan kaupan mennä töihin ja keskittyvät poistamaan häviäjät, jotka voivat leikata omaa pääomaa. Päiväkauppiaalla voi olla 50% voittoaste ja se voi silti olla kannattava, jos keskimääräinen voitto on kaksinkertainen heidän keskimääräiseen tappioonsa. Varoitettu on käsivarre. Toisaalta take-profit -piste on hinta, jolla elinkeinonharjoittaja myy osakekannan ja hyötyy kaupasta. Sitten hinta laskee vielä enemmän ja häviävä kauppias ostaa vielä enemmän. Päiväkauppias tekee tietysti yleensä paljon kauppoja.

Kaikkien tasojen kauppiaat voivat myös oppia, mitä DailyFX-asiantuntijamme käyvät kauppaa Analyst Picks -osiosta. Voit käyttää sääntöä päivittäiseen kaupankäyntiin osakkeilla tai muilla markkinoilla, kuten futuureilla tai valuutoilla. Mikä estää sinua tekemästä tätä? Oletetaan, että he ostavat osakekannan 15 dollarilla, odottaen sen nousevan, ja asettavat pysäytystappion (joka poistuu kaupasta), jos hinta laskee 14 dollariin. 4, sinulla on ostovoimaa 40 000 dollaria. Menestyneet kauppiaat tietävät, minkä hinnan he ovat valmiita maksamaan ja mihin hintaan he ovat valmiita myymään. Alasti optioiden myyminen aiheuttaa sinulle rajattomia tappioita.

Riskien rajoittaminen on avain onnistumiseen. On totta, että pysäytystappiot eivät ole täydellisiä. Liian pelkäävä elinkeinonharjoittaja ei koskaan ota riskejä eikä ansaitse rahaa. 65 (65 senttiä). Kaupankäyntitasosi vaikuttaa myös stop-loss-tilauksiin ja voitonotto- ja irtautumisstrategiaasi. Tämä määrä on myös vähimmäismäärä marginaalikaupassa riippumatta siitä, ostatko tai myyt lyhyitä.

Ymmärrä Valuuttaparin Valinta

Jos sijoittajalla on 100 000 dollarin tili ja hän haluaa riskiä vain 1 prosentilla pääomasta jokaisessa kaupassa, hän sijoittaa vain 1 000 dollariin (1 prosenttia) mihin tahansa yksittäiseen kauppaan. Ota aikaa ymmärtää vipuvaikutuksen mekanismeja. Nämä menetelmät eivät ole toisiaan poissulkevia, ja voit usein yhdistää niitä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Siksi vietin kurssillani koko luvun, joka kattoi riskipohjaisen lähestymistavan kauppaan. Näin ansaitset rahaa kauppiaalta: Jotkut voittavat, toiset häviävät. Kun elinkeinonharjoittajat hyväksyvät, että jokainen kauppa voi mennä heitä vastaan, sen pitäisi antaa heidän valmistautua kaupan todellisuuteen ja yrittää minimoida vahingot.

Siksi on tärkeää suojata pääomaa. Samoin menestyneet kauppiaat lainaavat yleensä ilmausta: Pidä vipuvaikutus minimissä, joka tarvitaan strategian vaihtamiseen. Riski määritellään tappion todennäköisyydeksi. Pelko ja ahneus ovat kaksi tunnetuimpaa osakemarkkinoilla, ja pelko on niistä vahvin.

Jos he ovat valmiita riskittämään 5 prosentilla, he voivat sijoittaa jopa 5000 dollaria.

Hyöty: riskisuhde ja R-kertoimet yhdessä

Riski on epävarma, se on arvaamaton. Älä yritä laajentaa voitto-tilaustasi tai kiristää stop-tappioita korkeamman palkkion saavuttamiseksi: Mitä enemmän riskiä, ​​sitä suurempi mahdollinen palkkio on. Kurssini tulee kaikista aiheista ilkeästi yksityiskohtiin rakentaaksesi reunasi, ja tekee siitä melkein mahdotonta, että menetät pelin. Jos riskisit vain 2 prosentilla, sinulla olisi vielä 13 903 dollaria, mikä on vain 30 prosenttia tappiosta kokonaistaseestasi. Sijoituksen ja kaupankäynnin suunnittelu, rahoittaminen ja hoitaminen voi olla hyvä idea, koska jokainen toiminta sisältää erilaisia ​​lähestymistapoja strategiaan ja riskienhallintaan. Huomaat, että poikkeamalla suunnitelmastasi se ei usein ole menestys.

Jos oletetaan, että sinulla on suurempia voittokauppoja kuin häviäjiä, huomaat, että pääomasi ei pudota nopeasti, mutta voi nousta melko nopeasti. Kun hallussapitoaika mitataan minuutteina, perustekijöillä on vain vähän vaikutusta hintaan. Päiväkauppa, toisin kuin pitkäaikaiset sijoitukset, voi antaa kauppiaalle ottaa riskikynnyksen, joka ylittää sen, mikä voi olla varovainen kunkin kaupan kohdalla. Seurauksena on, että ylivaikutteiset päiväkauppiaat tyypillisesti sekoittavat kattamaan positioita viimeisen kaupankäyntitunnin aikana. Dilemma on se, käytetäänkö stop loss -määräyksiä karkaavien tappioiden estämiseksi, hyväksytään usein ennenaikaiset pysähtymiset vaihtoehtokustannuksina vai käydäänkö kauppaa ilman pysähtymiä eliminoimalla riski joutua ennenaikaisesti poistumaan hyvästä kaupasta, mutta hyväksytään altistuminen teoreettisesti rajoittamattomalle riskille. Stop-loss-toiminnolla voit selvittää, kuinka paljon menetät tietyn sijaintikoon kanssa. Oikean paikan koon tai kauppaan ottamiesi määrien valitseminen on tärkeää, koska oikea koko suojaa tiliäsi ja maksimoi mahdollisuudet. Monet kauppiaat lyhytaikaisesti myyvät osakkeita nopeaan nousevaan liikkeeseen ennakoiden, että muut sijoittajat voivat ottaa pitkän aseman.

Riskienhallinta Ja Katteiden Seuranta

Nämä "oikotiet" ja yleistykset jättävät täysin huomiotta sen, miten hinta liikkuu luonnollisesti ja miten rahoitusmarkkinat toimivat. Kirja on hyvin perusohje noin kaksikymmentä ydinosaa, jotka jokaisen uuden kaupan aloittavan on tiedettävä. ”Yhden prosentin sääntö” varmistaa, että elinkeinonharjoittajan ”vapaapäivät” tai skenaariot, joissa markkinat menevät tilin kauppoja vastaan, eivät vahingoita salkkua enemmän kuin on tarpeen. Marginaalimonitorit ovat erityisen tärkeitä ja ovat välineitä, jotka erottavat ORM: n kaikista muista optioiden riskienhallintajärjestelmistä. Ne eivät koskaan salli yhden kaupan kykyä tuhota heidän tilinsä tai uransa.