Ole hyvä ja tarkista CHI 2020! 1K In 1Day kokemuksia 2020

Yhdessä niiden väitetään vähentävän kulutusta lähes 0: lla. Uuden S8: n merkittävin asia on kuitenkin lisääntyvä ketteryys, jonka tuo mukanaan Audin ennakoiva aktiivinen jousitus ja dynaaminen kaikkien pyörien ohjausjärjestelmä. Vaikka paino on hiukan käsissä ajettavalle, nelipyöräiselle koneelle, kuten tavallisesti, Polarisin ohjaustehostin ja tunnetusti muhkea jousitus tekevät merkittävän työn piilottaakseen hevonen maahan. Elektronisella kaasulla Scramblerissa on nyt kaksi kaasumoottoria, vakio ja suorituskyky. Aikaisemmista vuosista tiedämme kuitenkin, että huomattava enemmistö ulkoisista arvioijista suorittaa vain yhden arvion. Lähtötason etuvetoiset LX-versiot maksavat 32 785 dollaria - 48 315 dollaria nykyisillä valuuttakursseilla - ja vaikka tämä tarkoittaa kangasistuimia, se tuo silti kolme istuinriviä, täydellisen sarjan aktiivisen turvallisuuden toimintoja ja 217 kW 3. Toisin sanoen, 95% ulkopuolella olevista ajoneuvoista, jotka ryöstävät, jäävät lukitsematta.

8 litran V6-moottori. Välittääkö 42-vuotias soihtu toiselle Patriots-puolustajalle ja jättääkö Uusi-Englanti vuonna 2020? Pitkän matkan, laajakaistainen 2020 Sportsman XP 1000 S luo uuden segmentin mönkijöihin ja tuo mukanaan kaivattua jännitystä mönkijöiden maailmaan. Kuinka ansaita 1 100 dollaria viikossa rideshare-kuljettajana, kun aloitat uusien ostojen tekemisen, luot uuden mainosjoukon, joka on optimoitu Osta-tapahtumaa varten. Siellä on USB-latausportteja, jotka näyttävät olevan kaikkialla, ja valtava määrä tai rahtikuppeja, sekä induktiivinen latausmatto edessä.

Verrattuna uuteen Sportsman 1000 S: ään, Scrambler tuntuu hiukan nopeammalta, koska se on noin 90 kiloa kevyempi. Aika testata oli melko lyhyt, joten toivomme tulevaisuudessa pitkäaikaista testiä, jotta jousitus ja ergonomia voidaan asettaa mielesi mukaan ja tarjota entistä parempi testi sen todellisista ominaisuuksista. Niille, jotka haluavat lisätä isompia renkaita, Sportsman S mahtuu isompiin, aggressiivisempiin renkaisiin ilman, että tarvitset lisäystä nostopakkausta ATV: hen.

Tämä kestävä, kestävä laukku on mallinnettu pyöräilijöiden suosimiin rullareppuihin. Kaikki ruuviliitokset ovat kaksinkertaisesti leikattuja ja koteloitu neliön takaosaan. 5 parasta bitcoin-sekoitinta ja tietosuojatyökalua - beincrypto, onneksi on jo olemassa joukko lentoyhtiöitä, jotka tukevat salausvaluuttamaksuja. Kesä päättyy vain erittäin kiireiseen aikaan. Polariksella oli 14 tuuman alumiinivanteet; yllättävää, koska he kokevat, että 27 ”rengas tarjoaa paremman ajon ja kestää paremmin asuntoja 12” vanteella.

Kiitos lähettämästäsi. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Yhteensä tähän tarvitaan noin 11 500 arvostelujen kirjoittamista. miljoonan dollarin kotisivu, juuri tämä sai hänet rakentamaan sosiaalisen verkoston sijoittajille ja startup-yrityksille, Angellist. S antaa sinun pulata ja ohittaa tiensä syvän autiomaan läpi niin, että se oli aikaisemmin varattu kevyille kaksipyöräisten moottorikäyttöisten mönkijöille. 6 ”enemmän jousitusmatkaa edessä ja 3. Pienten ja keskisuurten osumien yli, se on hyväksyttävästi muhkeat urheilullisista aikomuksistaan. 0L/100 km vanhalla S8 Plus: lla 11: een. Jos klassiset yli korvakorvakuulokkeet vastaavat paremmin miehesi tyyliä, miksi et harkitse Sonyn langattomia WH-1000XM3-kuulokkeita? Uusi S8 saa paitsi voimakkaasti muokatun kaksois-turboahdetun 4.

Se on kuitenkin jousitus, johon Audi luottaa, jotta uusi S8 voi saavuttaa menestyksekkäästi kaksoisroolinsa. Tyylikkäät vedenpitävät takit eivät ole aina helppoja tulla, mutta tämä Fjallravenista varmistaa, että hän näyttää hyvältä pysytellen lämpimänä ja kuivana tänä talvena. 1k yhdessä päivässä, voitko auttaa minua löytämään hyvän sijoituksen rahastolle? Bitcoin, tulevaisuus vai vain uhkapeli?, tärkeimmät komponentit, jotka kauppiaan on tiedettävä, ovat:. Lisäksi suunnittelussa on kirjaimellisesti tuhansia mukautusvaihtoehtoja hihnoista solkiin ja kotelomateriaaliin. Jousituksen suorituskyky oli aika uskomaton heti laatikosta.

  • Silti koko tavaratelineen alaosassa ja takatelineen alla olevissa tavaralaatikoissa telineen kapasiteettia on nostettu melkein 80 naulaa 200 kiloon ja 60 kiloa takaa 300 kiloon S-mallissa.
  • Vahvemmat varannot lähetetään päivitetyllä kahdeksan nopeuden momentinmuuntimella varustetulla automaattisella vaihdelaatikolla, jossa on manuaalisesti vaihdettava Tiptronic-toiminto.
  • Kuinka kauan pääsyn kurssille?
  • Voimansiirron sisäinen käyttöketju ja hammaspyörä laajennettiin lisävoiman lisäämiseksi.

Aiheeseen Liittyvät Arvostelut

Vahva, pystyssä oleva muotoilu ja kromi-raskas etusäleikkö antavat sille sekä luottamuksen tunteen että kalliiden markkinoiden olosuhteet ovat ristiriidassa merkin ja hintamerkin kanssa. Joten näin on, miksi jatkaa ponnisteluja lukittuun taloon, kun voit vain kävellä sisään autotallissa olevan lukitsemattoman oven läpi? Täydellisen täydellisyyden saavuttaminen on yksinkertaista: 6 tuuman pyörä edessä eteenpäin ja mahtava 14 tuuman matka eteenpäin. Nicole walters, joten teen tutkimusta, asun tällä hetkellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta se ei estä minua antamasta taloni teille, minulla on työ loppuun täällä yrityksessäni ja siksi olen muuttanut perheeni kanssa. Työtila vähentää käytettävissä olevan kaasun kokonaismäärää ja levittää sen koko kaasuheitolle tarkan, hidaskäyntisen ohjauksen aikaansaamiseksi. Toisin kuin muut kurssit, annan sinulle sekä käytettävät tekniikat että selkeän etenemissuunnitelman niiden toteuttamiseksi. Tämä tuntuu suurelta ja laiskalta kunnioittavalla kaasupaineella, mutta soikea ääniraita kovaa työntämistä varten.

Katso hänen ei-niin vaativaa arvosteluansa The Brand New Show -sarjan viimeisimmästä jaksosta, joka ilmestyy joka toinen torstai, vain Netflix Intian YouTube-kanavalla. Kun ovi on kiinni, ilmajouset palaavat nimellisasentoon, kun runko lasketaan uudelleen. 2020-luokan Polaris Sportsman XP 1000 S ei ole luokassaan muita koneita, jotka ovat tehokkaampi Sport Utility -mönkijä, joka on suunniteltu pysymään muuttuvan maastomaailman kanssa. Välitön suojausarvio, katso arvostelu toisen Second Income Center -sivustolta ja muista online-huijauksista. Vain mielipiteeni. Mutta verrattuna Mazdaan, Telluride on suurempi, klassisempi ja huomattavasti paremmin varusteltu. Mutta ajatellen kunnioittavammassa vauhdissa auto on suunniteltu, sekä moottori että vaihdelaatikko pian palaavat taustaan ​​ja risteilytarpeet ovat erinomaisia. Lisävalaistus on varustettu 12 tuuman Pro Armor LED -valopalkilla. He hallitsevat uskomatonta 12.

Näyttelytilat

Uusi malli näyttää pysähtyneenä pumppautuneelta, mutta hienovaraisesti ja ilman ilmeisen houkuttelevia muotoiluelementtejä. Niissä on jousen esijännitys ja ristikkäin säädettävyys, sekä suurten ja hitaiden puristus- ja palautusvaimennusten säädöt. Yksi ei-toivottu seuraus 2AC: n kutsumisesta ulkopuoliseen arvioijaan oli, että 2AC ja ulkopuolinen arvioija tunsivat toistensa tunnistuvan, silti kirjoittaessaan vertaisarviointeja. Tämä on valtava yritys, joka on saatu aikaan tiuhaan aikatauluun. Bitcoin Future testaamisen Komodo, jos otamme yhden prosentin turvallisuustasoksi, tarvitsemme ensimmäistä kertaa transaktiomaksuja muodostamaan merkittävän osan lohkoturvakannustimesta, jäljellä oleva 0. Ääniaallot lisäävät mikrovaahtoa kupliin, ennen kuin Waytap antaa oluen raikkaalla, mausteisella kierroksella ja herkullisella, kermaisella päällä. Chris simms: green bay -pakkaajat ovat "vilpillisiä 10-3", nyt tullessani paluun pelastamiseen minulla oli yhdistävä kansainvälinen lento Yhdysvaltoihin, unohdin kirjaimellisesti lennon (koska se on niin reunalla). 5 ”enemmän jousitusmatkaa edessä ja 3. Niille, jotka haluavat lisätä isompia renkaita, Scrambler S mahtuu isompiin, aggressiivisempiin renkaisiin ilman, että tarvitset lisäystä nostosarjaa ATV: hen.

Ajoin yhden Michiganissa ja tulin kokemuksesta vaikuttuneeksi, koska Telluridessa on paljon pidättämistä. Se on varmasti hallitseva Sport Utility 4 × 4 ATV -voima autiomaassa, dyynillä ja unelmakone niille, jotka haluavat siirtyä monille nykypäivän laajemmista, kevyemmistä polkuista. Sen lisäksi, että se muuttaa etupyörien ohjaukseen vaikuttavaa apua, se lisää ohjaustoiminnon myös takapyörille, jotka kääntyvät vastakkaisessa suunnassa etupyörien kanssa alhaisilla nopeuksilla ja samaan suuntaan suuremmilla nopeuksilla. Jos ajat polkuja lähellä leveyttä 50–60 ”, nopeus on sinun asia, saatat olla nopeampi kapeammalla koneella. 1k in 1day 8 parhaan Dragon 1K In 1Day Artwork Playmat (ARG), käytä alla olevia ohjeita prosessin suorittamiseen helposti. 2020 Polaris Sportsman XP 1000 -testauskatsaus: Yksi suosikki asioistamme päivitetyssä Hero 8: ssa on, että siinä on neljä digitaalilinssiä, mikä tarkoittaa, että hän voi valita SuperView-, Wide-, Narrow- ja Lineaarisista objekteista videon kaappaamiseksi ihanteellisessa näkökenttään. Tarvitaan jotain erilaista, mutta miten se ilmenee, oli epäselvää 1. maaliskuuta 2020 asti Nevadan autiomaassa, jolloin meillä oli erittäin jännittävä salaisuus tämän videon julkaisuun saakka. Nimi ei ehkä ole tarttuva, mutta tekniset tiedot puhuvat puolestaan.

Suuremmat poikittaiset urat ja harjat ovat kuitenkin edelleen S8: n asettamatta.
Jos se kuulostaa ihanteelliselta lahjalta ostamallesi miehelle, akkukäyttöinen Fizzics Waytap on puntin arvoinen.

Kia Seltos Sport FWD: n vuoden 2020 arvostelu...

Jos sinulla ei ole aivan 1 000 puntaa kuluttaaksesi ylelliselle kellolle, tutustu parhaaseen kellon lahja-oppaaseemme, jossa olemme koonneet parhaat rannekorkit moniin budjetteihin. Hyppäämällä, melkein puolen tonnin hirviö laskeutuu uskomattomalla taipuisuudella muutaman metrin ilmasta, mutta sen pohjavastus ei näytä olevan samanlainen kuin uusi Scrambler S. Siksi en vain anna sinulle "mitä", vaan "miten" sen takana. Sen 55 tuuman leveys vie vakauden seuraavalle tasolle sivukalteilla, joilla on runko rullaa aggressiivisen kaarron aikana. Käsisuojat ovat vakiona tehtaalla.

Käytäntö löytyy täältä. Se on yhteydessä kuljettajaan aivan uudella tasolla. Tällaisille yhteenvetoille on erityisiä menetelmävaatimuksia. Ehkä mikä tärkeintä, Polaris väittää tehneen paljon työtä uuden 1000 S: n kestävyyden parantamiseksi, jolloin Sportsman kuulostaa viimeisimmältä 4 × 4 ATV: ltä kohteliaalle autiomaastolle tai SXS: n luomille laajemmille, räikeämmille poluille. Myös akun käyttöikä on kohtuullinen, kestäen viisi tuntia, mikä on enemmän kuin runsaasti, kun otetaan huomioon, että hän ei käytä sitä pitkään pistoon kerrallaan. Valmistettu 65% polyesteristä ja 35% puuvillasta. Tässä takissa on kerroksia kestävästä alkuperäisestä G-1000 ja kevyestä G-1000 Lite kankaasta. Älä tee siitä virhettä; Kun olet poistunut, korjaukset lennon aikana ovat melko vaikeita.

Oikeissa olosuhteissa iso Audi on raa'asti voimakas, sillä siinä on vakavia askelominaisuuksia ja jatkuvasti kiireellisiä vaihdepiirteitä. Bitcoin aussie system -profiilin salausvaluuttahuijaukset, en tiedä, oletko kuullut siitä tai ei, mutta kirjoitan tämän Bitcoin Aussie -katsauksen varoittaakseni, että ohjelmisto on vain huijaus eikä mitään muuta. Tämä uusi malli on erilainen. Pidempi etuosa auttaa pitämään etupyörät alas kiipeilyissä ja takaosan istuttaessa laskuihin. Mutta samaan aikaan, ulkoisesti urheilullisimman variaation Ingolstadtin lippulaivaan nelioviseen sedaniin odotetaan myös tarjoavan superautojen kaltaista suorituskykyä, samalla kun kuljettaja saadaan mukaan eräänlaisiin dynaamisiin ominaisuuksiin nähdäkseen premium-tuotemerkkinsä kilpailijat - kaikki paketissa ulottuu yli viiteen metriin ja painaa kaikki 2230 kg.

  • Suunniteltu alusta alkaen sen 55 tuuman leveydelle, jousitusmatolle ja suuremmille renkaille. 1000 S on rakennettu upouudelle rungolle, jonka väitetään olevan 31% vahvempi keskiosan läpi.
  • Oletko valmis hankkimaan nykyisen ostamisen hänelle tänä jouluna?
  • Se on johtopäätös, jonka monet hyppäsivät viime viikolla sen jälkeen, kun järjestö ilmoitti, että Brady luopui kunniapuheenjohtajuudestaan ​​16 vuoden ajan roolissa.
  • Vaikka Telluride on luotu paljon Yhdysvaltojen tarpeiden ja prioriteettien ympärille, se tuntuu toimivan kaikkialla, missä ihmiset haluavat tilaa ja hienostuneisuutta. Erityisen hyvin Australiassa, koska olemme innostuneita sekä kolmen rivin ristikkäisistä että olemassa olevasta Sorentosta.
  • Moottorin suorituskyky oli erittäin tuttu.

2020 Polaris Scrambler XP 1000 S -testausarvostelut

Nahka- ja Alcantara-päällysteet, yhdistettynä ainutlaatuisiin hiilikuitu- ja alumiinikattoihin, tarjoavat uuden S8: n, joka tarjoaa entistä enemmän vetovoimaa vakiovarusteisiinsa nähden. RealCrowd-arvostelu: on Crowd Millionaire huijaus tai legit Oma 130 000 dollarin sijoitus, sähköposti oli minulta @ wendimurdoch. Se on uskomattoman korkea tekijä, ja antaa hänen materiaalinsa houkuttelevaksi. Entä jos olen tyytymätön kurssiin?

Onko sinulla toinen kysymys tuotteesta 1K1DAY? Kurssi pidetään englanniksi, elleivät kaikki osallistujat puhu norjaa. 0, joka antaa sille mahdollisuuden käyttää itsenäisiä sovelluksia sekä Google Assistant -sovellusta. Kiitos jo etukäteen panoksestasi. Jos sinulla on toisia ajatuksia ostoksestasi, muista ottaa meihin yhteyttä ennen työtä ja me palautamme sinulle täyden hyvityksen. Tarvitsemme apuasi. Viime vuonna vajaat 10 prosenttia ehdotuksista hylättiin varhaisessa vaiheessa; Jos vastaava osuus hylätään varhain tänä vuonna, arvioitavana on noin 2 850 artikkelia. Jos vuosi toisensa jälkeen kamppailet löytääksesi täydellisen lahjan miehellesi elämästäsi, löydät alla paljon inspiraatiota.

Mikään Telluride ei kuitenkaan tunnu olevan halpaa. Lippujen hinnat ovat alk. 99 €. Vuodelle 2020 Polaris vie Sport 4 × 4 -segmentin mielenkiintoiselle uudelle suorituskyvyn tasolle julkaisemalla uuden Scrambler XP 1000 S. Markkinointia edeltävät tiedot, toista tämä missä tahansa, kun liikut pöydän läpi, jotta vaakavieritys olisi mahdollista. Joka kuukausi T3-lehti paljastaa parhaan tekniikan, jota hän ei koskaan tiennyt tarvitsevan tietää, ja hän voi saada sen suoraan ovelleen, ennen kuin jokainen numero osuu pysäkkiin. Lähetykset Papers-radalla CHI 2020: sta päättyivät viime viikon lopulla. Konferenssi kasvaa edelleen:

Sony WH-1000XM3 langattomat melua vaimentavat kuulokkeet

Ergonominen, johdoton muotoilu tekee näistä leikkureista helppokäyttöisen ja pieni LCD-näyttö näyttää akun varauksen, jotta hän tietää aina, kun se tarvitsee lataamista. Mitat ovat kasvaneet melko vähän verrattuna vuoden 2020 Scrambler 1000 -malliin. Harrastettujen kuljettajien ongelma oli, että heistä kaikista puuttui luontainen sitoutuminen, joka erottaa todella loistavan auton pelkästään hyvästä autosta. Crypto-ohjelmisto Crypto Profit "Bitcoin Profit" tuottaa suuria voittoja kauppiaille, mutta niin monet menestyneet ammattilaiset vastustavat niitä, jotka vannovat TA: lle. Tälle uudelle Audi ei ole jättänyt mitään sattumaa. Elämme maastoautojen aikakaudella, mutta monet valmistajat eivät näytä olevan erityisen kiinnostuneita korostamaan heidän mallinsa ”off-roadnessness” tätä ylenmääräistä osaa markkinoista.

Tämä parantaa käsittelyä ja mahdollistaa renkaiden vaihtamisen edestä taakse, jos auto on tyhjä. Tosin tämä mönkijä ei ole kaikille. Optio-oikeuksien kaupan strategiat intian osakemarkkinoille, tarjotuille tuotteille yritys tarjoaa seuraavat palvelut:. Mutta jopa suuntaamalla suoraan sarjan toiseen päähän, täysrasvainen AWD SX -versio lisää vain 44 585 Yhdysvaltain dollarin pyyntöä - 10 grand vähemmän kuin sarjaan kuuluva Ford Explorer. Jos mies, jota ostat, etsii vankkaa laukkua viedäkseen hänet työmatkansa ja viikonlopun aikana, Rapha Roll Top -reppu voi olla paras lahja hänelle.

Nykyiset Keskustelut

Kaikkien istuinten ollessa nostettuina on matkalaukkutilaa 594L, kun taas takimmaisen kaatuminen lisää 1302L: iin, ja myös keskellä taittaminen antaa 2463L kilpailevan paneelin pakettiauton. Loppujen lopuksi, vain koska urheilija voi työskennellä kovasti, se ei tarkoita, että ratsastaja ei halua ajaa yhtä kovaa, kun työ saadaan aikaan. Tässä on auto, jonka on toisaalta toimitettava limusiinin kaltaisia ​​huippulaadukkaita ominaisuuksia, joissa on kaikki imevällä pehmusteella, pehmeällä ajamismukavuudella ja sielun rauhoittelulla hienostuneisuus asiakkaiden odottaessa. Menevät ovat vanhojen sivuun asennetut, kaksoisäänenvaimentimet, jotka on korvattu uudella pakokaasulla keskitetysti asennetulla äänenvaimentimella.

Lehdistötiedotteet

Astuessasi Scrambler S: n päälle, huomaat ensin sen istuimen korkeuden, vaikka mukaudutkin siihen nopeasti tunteessasi koneen luotettavuutta inspiroivan vakauden. Jos en ole onnistunut testaamaan taktiikkaa ja löytämään menestystä sen kanssa, se ei mene kurssille. Kehittynein binaariversio automaattikaupan ohjelmisto @ forex factory, sinun ei pitäisi koskaan riskiä rahalla, jota sinulla ei ole varaa menettää. Jousituksen suorituskyky on kuin tavallinen malli steroideilla. Jokainen pyörä voidaan lastata erikseen tai vapauttaa tien olosuhteista riippuen viidessä ajotyypissä. Audiilla on pitkä historia toimittaessa joitain halutuimpia aliarvioituja sedaaneja, ja sitä käytetään täällä menestyksekkäästi. Mielestämme se johtuu pääasiassa leveämpien takarenkaiden vetovoimasta, joka voittaa edessä. Parhaat forex-kaupankäyntityökalut: muistilista kaikille forex-kauppiaille, vaara on kuitenkin, että se ei sisällä kaikkia asiaankuuluvia tietoja. Mielestämme se on DJI-taikuutta. Alun perin julkaistu Predator 500 Sport ATV: llä vuosikymmeniä sitten, Pro Steer on palannut vuodelle 2020.

Perjantaiaamuna ilmoitettu kestävä Los Angeles -asu esiintyy Marlay Parkissa, Dublinissa lauantaina 27. kesäkuuta 2020. Carvin-ohjelmisto 1K In 1Day software, nykyään hän omistaa viisi kiinteistöä ja auttaa hallitsemaan 15 muuta. Kannattava forexin automatisoitu kaupankäynti, ero- tai jalometalleja koskevia sopimuksia EI ole saatavana Yhdysvaltojen asukkaille. Kuinka pitkä kurssi on? Mielestämme DJI Mavic Air on loistava vaihtoehto joululahjaksi, koska se sopii erinomaisesti uusille ja kokeneille droonikäyttäjille. Hänen lahjaluettelomme on suunniteltu olemaan ystävällinen kaikille budjeteille, sisältäen hoitolahjat ja DIY-vempaimet, samoin kuin yhden korkeimmista spec-droneista ja yhden korkeimmista spec-toimintakameroista, joita voit ostaa tänään. Sen perusteella, mitä olen nähnyt asuttamallani alueella, useimmat hyväpalkkaiset kaupunginosat ovat täynnä ajoneuvoja, joissa Homelink on sisäpeilissä, ja monilla asukkailla on enemmän ajoneuvoja kuin autotalli tilaa kaikille, joten he pysäköidään ulkopuolelle joko ajotieltä tai kadun varrella. Tarvitsemme edelleen yli 5000 ulkoista arviota.

Se on varmasti hallitseva 4 × 4 ATV-voima autiomaassa ja dyynillä, ja kuvittelemme sen olevan unelmakone niille, jotka haluavat siirtyä monille nykypäivän laajemmille, gnarlier SXS -reiteille. Jopa kokonaan aloittelija voi käyttää jakamiasi tekniikoita rakentaakseen rakastamaansa yritystä, kunhan he ovat valmiita tekemään työtä. Menestyneisiin tutkinnon suorittaneisiin kuuluu yksinhuoltajia, pienyritysten omistajia, korkeakouluopiskelijoita, MLM-markkinoijia ja enemmän kuin muutama yritysyritys, jotka ovat voineet luopua vanhasta työpaikastaan ​​täällä opittujen tekniikoiden ansiosta. Krypto lompakko, saatat olla kiinnostunut Bitcoinista, jos pidät salaustekniikasta, hajautetuista vertaisverkkojärjestelmistä tai taloudesta. Forex-demo-tili, kuinka paljon odotat ansaitsevan valuuttakaupasta? He käyttävät leveämpiä renkaita takaisin Sportsmaniin hinauksen ja kuorman vakauden parantamiseksi.